SMTP Error: Could not connect to SMTP host. Partneriskolai hálózat - GEOMATECH
Élmény a tanulás
Széchenyi 2020

Partneriskolai hálózat

Projektünk része egy partneriskolai hálózat kialakítása, amely nyomon követhetővé teszi a tananyagok használatát és hasznosulását az egyes iskolákban.
A GEOMATECH eredményeinek megismerése a képzéseinkkel kezdődik, de a tanári gyakorlatban a hatékony használat elsajátítása ennél hosszabb folyamatot igényel, emiatt ehhez folyamatos támogatás szükséges. Ennek egyik pillére egy tanári közösség kialakítása, amelyben a projekt létrehozói és az eredményeket hasznosító iskolák között folyamatos a kommunikáció. A tanári közösséggel a képzésen résztvevő oktatók, pedagógusok között is szeretnénk olyan aktív kommunikációs csatornát teremteni, mely lehetőséget ad számukra, hogy egymás között tapasztalataikat, jó gyakorlataikat, élményeiket megosszák, közös programokhoz, fejlesztésekhez partnereket találjanak, szakmai továbbfejlődésükhöz folyamatos támogatást és inspirációt nyerjenek.

A közösség célja, tehát hogy a GEOMATECH képzések után se engedjük el a tanárok kezét, közösségbe kovácsoljuk őket!

A közösség alapjául szolgáló weboldal platformot, lehetőséget ad a tanároknak a beszélgetésre, kérdéseikre választ kapnak, illetve mások kérdéseiből, problémáiból is tanulhatnak.

A tanarikozosseg.hu jelenleg egy fórummal indul, ez bővül majd egy bloggal, illetve a továbbiakban is folyamatosan fejlesztjük az oldalt.