SMTP Error: Could not connect to SMTP host. Diákoknak - GEOMATECH
Élmény a tanulás
Széchenyi 2020

Diákoknak

A GEOMATECH projekt egy olyan egyedülálló oktatásfejlesztési projekt, amelynek célja, hogy a diákok megszeressék a matematikát és a természettudományos tantárgyakat – vagyis pl. a fizikát, a kémiát és a környezetismeretet. Szerinted ez szinte lehetetlennek tűnik?

Mi hisszük, hogy nem az!
A célunk, hogy a fiatalok lelkesen vessék bele magukat a tanulásba és az érettségi után minél többen tanuljanak tovább matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai területeken.

Mégis hogyan tudjuk majd ezt elérni? Odafigyelünk Rád!
Olyan digitális tananyagokat készítünk a Számodra, amelyek interaktívak, amelyek használatával aktív résztvevőévé és felfedezővé válhatsz a tanórákon. Sőt az iskolán kívül is fejlődhetsz, hiszen ezek a tananyagok online bármikor és bárhonnan elérhetőek lesznek és bármilyen (számítógép, tablet) eszközön használhatod majd őket.

Mit jelent az interaktív tananyag?
Nemcsak láthatod, hanem változtathatod kedved szerint. Akár magad alkothatsz feladatokat, készíthetsz egyedi feladatmegoldásokat és fedezhetsz fel érdekes összefüggéseket. Tudásodat egy GeoGebra nevű szoftverrel megmutathatod társaidnak is (részletes információ:
http://www.geogebra.hu).  Ez a program tehát nemcsak a „zseniknek”, a matematikus és fizikus palántáknak szól, hanem mindenkinek, akiben él a kíváncsiság, hogy maga fedezze fel a tudományok rejtett zugait. Meglátod: játszva is lehet tanulni, ami eddig nehéznek tűnt, az most könnyen érthető és érdekes lesz.

A projekt két éve alatt összesen 1800 ilyen digitális tananyagot készítünk, megismertetjük velük tanáraitokat is, hogy minél könnyebben át tudják adni nektek a tudást és az elkészült tananyagokat ingyen elérhetővé tesszük minden érdeklődő számára.